top of page

Over ons

Heb je dat nu ook?

Je bent op vakantie waar je iedere avond heerlijk eet in een schitterend restaurant met uitstekend eten. Maar na een bepaalde tijd heb je eigenlijk wel genoeg van al dat buffet- en restaurantvoedsel. Wat is het weer heerlijk om dan als je thuis bent gewoon aardappelen met groente en vlees te eten. Zo heerlijk, gewoon eten wat je gewend bent. Dat is een van de dingen die ik probeer na te streven. Zo gewoon mogelijk en net zoals thuis.

Kom bij ons en eet zoals je dat thuis gewend bent!
 
 

Bij ons zijn de kinderen de deur uit, maar ze komen graag met hun kinderen een paar keer per week nog eten bij ons. En in principe komen alle kinderen en kleinkinderen samen met oma op zondag allemaal eten. We zijn dan met 15 personen en dat worden er binnen een paar maanden nog meer! Wat bij verscheidene mensen de reactie heeft uitgelokt dat het toch wel heel gezellig is en dat zij dat ook wel zouden willen.

 

Die mogelijkheid ga ik jullie geven.

 

Ik ben gestopt met werken en een van mijn liefhebberijen is koken. Zelf vind ik het ook heel leuk om mensen om me heen te hebben en daarom nodig ik jullie uit om bij ons te komen eten. Er kunnen iedere avond totaal 10 mensen bij ons aan tafel schuiven, zodat we met z’n twaalven zijn. Groter is de tafel nu eenmaal niet. Kinderen vinden we ook heel erg leuk en kinderstoelen hebben we ook. Ook mensen die al wat ouder zijn en die een avond geen zin hebben om voor zichzelf te koken zijn van harte welkom. Moet je overwerken en laat je anders maar wat eten bezorgen dat je alleen gaat opeten? Kom bij ons en eet zoals je dat thuis gewend bent!

 

Het is natuurlijk vreselijk leuk om iedereen zijn verhaal van de afgelopen dag te laten vertellen. Zoals we in een gezin gewend zijn. Zo worden vreemden van elkaar opeens bekenden. Reuze gezellig en dat onder genot van een maaltijd. Wil je na het eten meteen weer weg, dan is dat geen probleem. Wil je nog even wat napraten met een kopje koffie of thee, dan kan dat ook. Er staan tijdens het eten kannen met water op tafel, maar wil je graag wat anders drinken dan hoef je het maar te vragen.

 

Er zijn wel een paar regels. Binnen aan tafel wordt er niet gerookt. Dat kunnen jullie eventueel wel buiten doen. Het is prettig om zo snel mogelijk te bespreken als je wilt komen eten. Vlees voor hachee moet uren sudderen en soms moet ik voor gerechten het vlees nog marineren en dat kost tijd. Alles wordt dezelfde dag bereid. In principe koop ik alles dezelfde dag in. Uit de diepvries kun je zelf ook iets opwarmen, daarvoor hoef je niet bij mij te zijn.

 

Zien we jullie binnenkort?

 

Tot dan,

 

Henny

bottom of page